Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekko kwaskowe dzięki jeżynce zatopionej w cieście:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3457
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 836
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3457
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 836
Składniki
Banany rozgnieść na miazgę,dodać rozpuszczone masło oraz jajko,wymieszać. Mąkę,pr.do pieczenia,sodę ,cukier wymieszać osobno. Dodać do bananów wszystko dokładnie zamieszać. Muffinkowe foremki napełniać łyżeczką ,dać do środka jeżynę przykryć ciastem. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st. i piec do złotego koloru. Po wystudzeniu polać ciepłą polewą lub posypać cukrem pudrem. Z tego przepisu wyszło mi 13 muffinek. POLEWA Wszystkie składniki zagotować ciągle mieszając .
Smacznego życze!