Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna porcja muffinek. Tym razem z bananami i wiórkami kokosowymi. Pyszny i szybki deser który zasmakuje każdemu :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321591
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 249
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 128
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321591
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 249
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 128
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 126
Składniki
Masło roztapiamy i odstawiamy do przestygnięcia. Banany rozgniatamy widelcem. Mąkę mieszamy z proszkiem, sodą, cynamonem oraz wiórkami kokosowymi (2 łyżki wiórek odłożyć). Jajka miksujemy z cukrem, dodajemy płynne masło, jogurt oraz banany i miksujemy. Dodajemy sypkie składniki i całość mieszamy do połączenia składników. Ciasto nakładamy na foremek na muffinki, wyłożonych papilotkami, do 3/4 wysokości i posypujemy wierzch odłożonymi wiórkami kokosowymi. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach ok. 20 minut. Smacznego :)