Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie czekoladowe babeczki idealne na spotkanie ze znajomymi bądź też codzienny dodatek do kawy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8687
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8687
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Wszystkie suche składniki mieszamy w jeden misce: mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i cukier wanilinowy.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre a następnie dodajemy je do wymieszanych składników suchych.
Mieszamy do połączenia składników (i tylko tyle).
Blachę do muffinek wykładamy papierowymi papilotkami a następnie nakładamy łyżkę ciasta. Następne dodajemy dropsy czekoladowe i znów ok łyżką ciasta przykrywamy czekoladę.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 25 min.