Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie czekoladowe babeczki idealne na spotkanie ze znajomymi bądź też codzienny dodatek do kawy.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Składniki
Wszystkie suche składniki mieszamy w jeden misce: mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i cukier wanilinowy.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre a następnie dodajemy je do wymieszanych składników suchych.
Mieszamy do połączenia składników (i tylko tyle).
Blachę do muffinek wykładamy papierowymi papilotkami a następnie nakładamy łyżkę ciasta. Następne dodajemy dropsy czekoladowe i znów ok łyżką ciasta przykrywamy czekoladę.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 25 min.