Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, słodkie, pyszne!
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14310
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19444
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13129
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1774
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14310
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19444
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13129
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1774
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 160 stopni. Formę na muffiny wypełniamy papilotkami.
Masło oraz czekoladę wkładamy do rondelka i roztapiamy mieszając. Dodajemy cukier, cynamon oraz sól. Odstawiamy. Dodajemy jajka i energicznie mieszamy. Do jednolitej masy dodajemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wypełniamy papilotki i pieczemy około 20-25 minut. Gdy muffinki wystygną wypełniamy ich środek lekko podgrzanym kajmakiem. Dekorujemy według uznania.