Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe muffinki przełamane kwaśnymi wiśniami :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424801
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10645
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336933
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424801
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10645
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336933
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4739
Składniki
Wiśnie umyć i wydrylować. Czekoladę rozpuścić razem z masłem i wystudzić a następnie dodać jajka ,mleko i dokładnie wymieszać na jednolitą masę. W osobnym naczyniu wymieszać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia,cukrem oraz kakao. Połączyć dokładnie łyżką suche składniki z mokrymi,dodać wiśnie i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Ciasto nakładać do foremek na muffinki (3/4 wysokości),wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st i piec ok 25-30 min (do tzw.suchego patyczka) Smacznego:)