Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne wilgotne muffinki
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7651
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7651
Składniki
Masło i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej; studzimy. Jajka ubijamy z cukrem i dodajemy czekoladę. Mieszamy łyżką wsypując powoli przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ser ucieramy z jajkiem, 3 łyżkami cukru i cukrem waniliowym. papierowe papilotki umieszczamy w formie. Wykładamy polowe ciasta czekoladowego na ciasto nakładamy masę serową i na wierzch resztę ciasta.
Pieczemy w około 20-25 min w temp 160st (termoobieg). Ostudzone muffiny możemy polać roztopioną czekoladą