Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7663
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2818
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7663
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2818
Składniki
Mąkę pszenną i gryczaną przesiac do miski, dodac cukier, cynamon,sodę, sól i wszystko wymieszac.
Zrobic wgłębienie i wlac w nie wodę, maślankę lub jogurt, olej oraz żurawiny. Delikatnie połączyc składniki mieszając łyżką.
Piekarnik nagrzac do 175 stopni. Papilotki na muffiny napełnic masą mniej więcej do 2/3 wysokości (muffiny podrosną). Wstawic do nagrzanego piekarnika i piec przez 25 min. Po tym czasie sprawdzamy patyczkiem (patyczek po wetknięciu w środek muffinki powinien byc suchy). Smacznego.