Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38146
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38146
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Składniki
Mąkę pszenną i gryczaną przesiac do miski, dodac cukier, cynamon,sodę, sól i wszystko wymieszac.
Zrobic wgłębienie i wlac w nie wodę, maślankę lub jogurt, olej oraz żurawiny. Delikatnie połączyc składniki mieszając łyżką.
Piekarnik nagrzac do 175 stopni. Papilotki na muffiny napełnic masą mniej więcej do 2/3 wysokości (muffiny podrosną). Wstawic do nagrzanego piekarnika i piec przez 25 min. Po tym czasie sprawdzamy patyczkiem (patyczek po wetknięciu w środek muffinki powinien byc suchy). Smacznego.