Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sposób na zaspokojenie łasucha ;)
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 220
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34146
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 525
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3857
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 220
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34146
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 525
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3857
Składniki
Mąkę z proszkiem i cynamonem przesiej do miski. Wymieszaj z cukrem pudrem i solą.
Jabłka i marchewkę obierz, zetrzyj na drobnych oczkach. Gdy soku będzie zbyt dużo - odciśnij. Przecier marchewkowo - jabłkowy utrzyj z olejem. Następnie dodaj jajka i ucieraj jeszcze przez chwilę. Dodaj sypkie składniki i wymieszaj. Na koniec wsyp bakalie i połącz.
Foremki do muffinek wyściel papilotkami, Napełnij do 2/3 wysokości. Piecz ok 25 min. w temp. 190-200 st. C.
Gotowe muffinki można polać polewą czekoladową lub lukrem.