Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 247
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2361
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4523
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1522
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 247
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2361
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4523
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1522
Składniki
Wymieszać osobno składniki suche (mąka, soda, proszek do pieczenia,ksylitol) i osobno składniki mokre (jajko, olej, banan jogurt naturalny).
Następnie je połączyć i dobrze wymieszać . Nakładać równe porcje masy do papilotek, na wierzch dać borówki i czekoladę.
Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni, przez 20 - 30 minut. SMACZNEGO!