Do góry

Desery Przepis na:

Muffinki KAMY

Muffinki KAMY

Autor:

Przepisów i artykułów: 184 Ocena: 3117

Dodano:

Odsłon: 207

Znikają z talerza w 5 minut.

Składniki

  • -Mąka kukurydziana - 2 szklanki
  • -Soda oczyszczona -1 łyżeczka
  • -Proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
  • -Ksylitol - 0,5 szklanki
  • -Jajko - 1 szt.
  • -Olej kokosowy - 0,5 szklanki
  • -Banan - 1 szt
  • -Jogurt naturalny duży - 1 szt
  • -Borówki - do ozdoby
  • -Czekolada - do ozdoby
> 6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Muffinki KAMY

Przygotowanie

  1. Wymieszać osobno składniki suche (mąka, soda, proszek do pieczenia,ksylitol) i osobno składniki mokre (jajko, olej, banan jogurt naturalny).

  2. Następnie je połączyć i dobrze wymieszać .
    Nakładać równe porcje masy do papilotek, na wierzch dać borówki i czekoladę.

  3. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni, przez 20 - 30 minut.
    SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń