Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pachną krówkami.Polecam wszystkim łasuchom!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Składniki
Kruszonka.Mąkę zagnieść z masłem, cukrem, olejkiem i drobno pokrojonymi krówkami
Ciasto.Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia, sodą i cukrem waniliowym,dodaj pokrojone krówki i jabłka.W osobnej misce połącz jajka , jogurt oraz cukier,wlej olej i wymieszaj.Do suchych składników dodaj mokre i dokładnie wymieszaj.Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości posyp kruszonką piec 20 minut w 190 st.