Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser dla wszystkich czekoladożerców
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1012
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 46
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1363
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 564
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1012
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 46
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1363
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 564
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6257
Składniki
Składniki suche przesiać.
Składniki mokre wrzucić do jednej miski, wymieszać.
Składniki suche wrzucić do mokrych i dokładnie wymieszać rózgą.
Czekolady posiekać. Dodać do powstałej masy i wymieszać.
Nakładać łyżką do 3/4 wysokości papilotek do muffinek. Piec około 25 minut w temperaturze 190 stopni.
Z podanego przepisu wychodzi około 20 sztuk pysznie czekoladowych muffinek.
Smacznego! :)