Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser dla wszystkich czekoladożerców
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 486
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 69
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 486
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 69
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Składniki
Składniki suche przesiać.
Składniki mokre wrzucić do jednej miski, wymieszać.
Składniki suche wrzucić do mokrych i dokładnie wymieszać rózgą.
Czekolady posiekać. Dodać do powstałej masy i wymieszać.
Nakładać łyżką do 3/4 wysokości papilotek do muffinek. Piec około 25 minut w temperaturze 190 stopni.
Z podanego przepisu wychodzi około 20 sztuk pysznie czekoladowych muffinek.
Smacznego! :)