Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne babeczki na kefirze z dodatkiem brzoskwini to smaczna propozycja na deser ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3862
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3845
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 781
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3862
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3845
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 781
Składniki
Jajo połączyć z cukrem. Następnie wlać olej i kefir, wymieszać. Na końcu dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą. Ciasto rozłożyć do papilotek. Do ciasta wetknąć plaster brzoskwini.
Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!