Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne babeczki na kefirze z dodatkiem brzoskwini to smaczna propozycja na deser ;)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Składniki
Jajo połączyć z cukrem. Następnie wlać olej i kefir, wymieszać. Na końcu dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą. Ciasto rozłożyć do papilotek. Do ciasta wetknąć plaster brzoskwini.
Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!