Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, łatwe w przygotowaniu muffinki piernikowe pachnące świętami
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1826
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 251
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1826
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 251
Składniki
W jednej misce wymieszaj jaja, mleko i olej. W drugiej mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier , kakao i przyprawę do muffinek. Dodaj suche składniki do mokrych i wymieszaj .
Blachę na muffinki wyłóż papilotkami i do każdej nakładaj ciasto do połowy wysokości, na wierzch kładź po łyżeczce powideł i przykryj ciastem do 3/4 wysokości. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.