Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, łatwe w przygotowaniu muffinki piernikowe pachnące świętami
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 174
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 314
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 793
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 174
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 314
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 793
Składniki
W jednej misce wymieszaj jaja, mleko i olej. W drugiej mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier , kakao i przyprawę do muffinek. Dodaj suche składniki do mokrych i wymieszaj .
Blachę na muffinki wyłóż papilotkami i do każdej nakładaj ciasto do połowy wysokości, na wierzch kładź po łyżeczce powideł i przykryj ciastem do 3/4 wysokości. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.