Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, puszyste, pyszne i szybkie w wykonaniu muffinki śmietankowe. Idealnie pasują na każdą imprezę, zasmakują każdemu łasuchowi :-).
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 955
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1925
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6496
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 955
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1925
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6496
Składniki
Szklanka - 250 ml Mąkę, budynie, sól, cukier oraz proszek do pieczenia wymieszać w misce. W drugiej misce wymieszać dokładnie jajka, śmietanę oraz roztopione masło. Masę śmietanową wlać do suchych składników i dokładnie wymieszać.
Masę przelać do foremek wyłożonych papilotkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez 20 minut (funkcja z termoobiegiem) do suchego patyczka. Można udekorować w dowolny sposób: lukrem, polewą czekoladową. Smacznego!