Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, puszyste, pyszne i szybkie w wykonaniu muffinki śmietankowe. Idealnie pasują na każdą imprezę, zasmakują każdemu łasuchowi :-).
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7016
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30562
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29288
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7016
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30562
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29288
Składniki
Szklanka - 250 ml Mąkę, budynie, sól, cukier oraz proszek do pieczenia wymieszać w misce. W drugiej misce wymieszać dokładnie jajka, śmietanę oraz roztopione masło. Masę śmietanową wlać do suchych składników i dokładnie wymieszać.
Masę przelać do foremek wyłożonych papilotkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez 20 minut (funkcja z termoobiegiem) do suchego patyczka. Można udekorować w dowolny sposób: lukrem, polewą czekoladową. Smacznego!