Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, puszyste, pyszne i szybkie w wykonaniu muffinki śmietankowe. Idealnie pasują na każdą imprezę, zasmakują każdemu łasuchowi :-).
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7744
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 255
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2821
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7744
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 255
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2821
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Szklanka - 250 ml Mąkę, budynie, sól, cukier oraz proszek do pieczenia wymieszać w misce. W drugiej misce wymieszać dokładnie jajka, śmietanę oraz roztopione masło. Masę śmietanową wlać do suchych składników i dokładnie wymieszać.
Masę przelać do foremek wyłożonych papilotkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez 20 minut (funkcja z termoobiegiem) do suchego patyczka. Można udekorować w dowolny sposób: lukrem, polewą czekoladową. Smacznego!