Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, puszyste, pyszne i szybkie w wykonaniu muffinki śmietankowe. Idealnie pasują na każdą imprezę, zasmakują każdemu łasuchowi :-).
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 101
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 316
Królowa grilla :)
Odsłon: 115
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 86
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 101
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 316
Królowa grilla :)
Odsłon: 115
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 86
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Szklanka - 250 ml Mąkę, budynie, sól, cukier oraz proszek do pieczenia wymieszać w misce. W drugiej misce wymieszać dokładnie jajka, śmietanę oraz roztopione masło. Masę śmietanową wlać do suchych składników i dokładnie wymieszać.
Masę przelać do foremek wyłożonych papilotkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez 20 minut (funkcja z termoobiegiem) do suchego patyczka. Można udekorować w dowolny sposób: lukrem, polewą czekoladową. Smacznego!