Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 494
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16735
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 423
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 494
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16735
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 423
Składniki
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, a potem żółtka (ubić trochę), wlać olej wymieszany z octem i dokładnie ubić. Na koniec wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i czekoladą, dokładnie wymieszać. Przełożyć do foremek piec kilka minut aż się zarumienią (trudno mi powiedzieć ile bo nie zwróciłam uwagi ile, ale jak wciskam wykałaczkę to nie przykleja się ciasto).