Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię muffinki. Lubię też czereśnie. A jeszcze bardziej lubię muffinki z czereśniami!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3189
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 614
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3189
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 614
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
Wymieszać wszystkie mokre składniki w misce. Dodać do nich wymieszane ze sobą składniki suche i rozmieszać do połączenia składników - nie trzeba się przejmować ewentualnymi grudkami. Czereśnie umyć i pokroić na połówki, usuwając pestki. Ciasto wykładać łyżką do foremek na muffinki do 2/3 wysokości. Ułożyć na wierzchu każdej muffinki połówki czereśni. Piec w 200 stopniach do suchego patyczka.