Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię muffinki. Lubię też czereśnie. A jeszcze bardziej lubię muffinki z czereśniami!
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2369
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10505
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5670
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1046
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7984
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2369
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10505
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5670
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1046
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7984
Składniki
Wymieszać wszystkie mokre składniki w misce. Dodać do nich wymieszane ze sobą składniki suche i rozmieszać do połączenia składników - nie trzeba się przejmować ewentualnymi grudkami. Czereśnie umyć i pokroić na połówki, usuwając pestki. Ciasto wykładać łyżką do foremek na muffinki do 2/3 wysokości. Ułożyć na wierzchu każdej muffinki połówki czereśni. Piec w 200 stopniach do suchego patyczka.