Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki o lekko kwaskowatym nadzieniu zawsze będą idealnie pasowały na deser ...
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11877
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1301
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39356
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11877
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1301
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39356
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem. Następnie dodać mąkę, proszek do pieczenia, wymieszać. Potem wlać likier i olej, dokładnie połączyć. Do papilotek kłaść po łyżce ciasta, następnie owoce, czyli porzeczką i pokrojone w kostkę brzoskwinie.
Rozłożyć pozostałe ciasto. Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Przed podaniem ostudzić, posypać pudrem i ozdobić np. porzeczką. Smacznego!