Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki o lekko kwaskowatym nadzieniu zawsze będą idealnie pasowały na deser ...
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 105
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 380
Polecam.
Odsłon: 437
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 105
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 380
Polecam.
Odsłon: 437
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem. Następnie dodać mąkę, proszek do pieczenia, wymieszać. Potem wlać likier i olej, dokładnie połączyć. Do papilotek kłaść po łyżce ciasta, następnie owoce, czyli porzeczką i pokrojone w kostkę brzoskwinie.
Rozłożyć pozostałe ciasto. Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Przed podaniem ostudzić, posypać pudrem i ozdobić np. porzeczką. Smacznego!