Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba najbardziej prosta i szybka propozycja muffinek ;)
Mleko zmiksować z jajem i olejem. W osobnej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia.
Suche składniki przesypać do mokrych i szybko za pomocą miksera połączyć.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, na ciasto dżem i ponownie pozostałe ciasto.
Piec w nagrzanym do 190 stopni piekarniku przez ok. 25 min. Przed podaniem ostudzić i można posypać cukrem pudrem.
Smacznego!
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 23
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 19
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3194
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 23
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 19
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3194
Składniki
Mleko zmiksować z jajem i olejem. W osobnej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia.
Suche składniki przesypać do mokrych i szybko za pomocą miksera połączyć.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, na ciasto dżem i ponownie pozostałe ciasto.
Piec w nagrzanym do 190 stopni piekarniku przez ok. 25 min. Przed podaniem ostudzić i można posypać cukrem pudrem. Smacznego!
Przepisy Desery
Desery
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Desery
Ptysie z bitą śmietaną
Desery
Ucierane ciasto z rabarbarem
Desery
Ciasto palma
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 179
Ptysie z bitą śmietaną
Dzisiaj po raz pierwszy przygotowałam ptysie z bitą śmietaną. Bałam się zab...
Odsłon: 197