Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wilgotne, pysznie orzechowe :-)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Składniki
Sypkie składniki oprócz czekolady wymieszać w jednej misce, w drugiej wymieszać wszystkie mokre. Masło orzechowe utrzeć z mokrymi składnikami widelcem. Mokre przelać do suchych i wymieszać delikatnie widelcem (mogą być grudki). Czekoladę drobno posiekać, wsypać do ciasta, wymieszać. Foremki na muffinki wypełnić ciastem do 3/4 wysokości. Piec ok. 25-30 min. w temp. 200 stopni. Smacznego :-)