Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wilgotne, pysznie orzechowe :-)
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 20
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 145
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 112
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 37
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 110
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 20
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 145
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 112
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 37
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 110
Składniki
Sypkie składniki oprócz czekolady wymieszać w jednej misce, w drugiej wymieszać wszystkie mokre. Masło orzechowe utrzeć z mokrymi składnikami widelcem. Mokre przelać do suchych i wymieszać delikatnie widelcem (mogą być grudki). Czekoladę drobno posiekać, wsypać do ciasta, wymieszać. Foremki na muffinki wypełnić ciastem do 3/4 wysokości. Piec ok. 25-30 min. w temp. 200 stopni. Smacznego :-)