Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wilgotne, pysznie orzechowe :-)
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19736
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2867
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19736
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2867
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Składniki
Sypkie składniki oprócz czekolady wymieszać w jednej misce, w drugiej wymieszać wszystkie mokre. Masło orzechowe utrzeć z mokrymi składnikami widelcem. Mokre przelać do suchych i wymieszać delikatnie widelcem (mogą być grudki). Czekoladę drobno posiekać, wsypać do ciasta, wymieszać. Foremki na muffinki wypełnić ciastem do 3/4 wysokości. Piec ok. 25-30 min. w temp. 200 stopni. Smacznego :-)