Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla niespodziewanych gości, wystarczy chwila i mamy ciepłe babeczki do kawy. Smacznego.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Masło ucieramy, dodajemy cukier, cały czas miksując dodajemy jajka po jednym, następnie mąkę z proszkiem. Foremki na muffinki wykładamy papilotkami, do każdej wkładamy po pełnej łyżce ciasta ( ciasto jest dosyć gęste, ja nakładam, tak że nabieram dużą łyżkę i zgarniam drugą małą łyżeczką ), uzupełniamy, by było po równo. Na ciasto wykładamy po 2 łyżeczki Nutelli ( w podobny sposób ). Mieszamy np. wykałaczką lub patyczkiem . Wstawiamy do piekarnika na 180 stopni na około 25 minut ( góra/dół ). Przepis na 12 muffinków. Smacznego.