Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek ricotta dodany do muffinek sprawia, że stają się one apetycznie wilgotne ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Cukier wymieszać z jajem. Dodać pozostałe składniki, w tym połowę czekolady startą na dużych oczkach, wymieszać. Ciasto nakładać do papilotek do 2/3 wysokości.
Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25-30 min. Pozostałą czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, polewać ostudzone muffinki i posypać kolorowymi cukierkami. Smacznego!