Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy w zamrażarce zalegają owoce, warto je wykorzystać do smacznych muffinek ;)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 824
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 824
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem. Dodać mleko i stopione masło, zmiksować. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i sodą, całość połączyć. Na końcu dodać mrożone owoce i delikatnie wszystko wymieszać. Ciasto nakładać do papilotek do 2/3 wysokości. Wierzch posypać płatkami migdałowymi.
Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min.