Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie, wilgotne i pyszne
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5475
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5475
Składniki
Wymieszać ze sobą wszystkie składniki oprócz kakao i bakalii. Mieszamy łyżką tylko do połączenia się składników
Z jasnego ciasta odlać niecała szklankę ciasta, do reszty dodać kakao i bakalie, wymieszać łyżką (nie używamy miksera). Bakalie dodawałam "na oko"
Do papilotek nakładać łyżka na przemian ciasto ciemnie i jasne
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st - 20- 25 min.