Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie, wilgotne i pyszne
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 34
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3991
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 34
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3991
Składniki
Wymieszać ze sobą wszystkie składniki oprócz kakao i bakalii. Mieszamy łyżką tylko do połączenia się składników
Z jasnego ciasta odlać niecała szklankę ciasta, do reszty dodać kakao i bakalie, wymieszać łyżką (nie używamy miksera). Bakalie dodawałam "na oko"
Do papilotek nakładać łyżka na przemian ciasto ciemnie i jasne
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st - 20- 25 min.