Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser bardzo delikatny i smaczny:)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 209
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 209
Składniki
Odmrożone jeżyny zblendować. z cukrem. Galaretki rozpuścić w 1/2 szkl.wrzątku.Ponieważ wody jest bardzo mało ja jeszcze podgrzewałam na palniku do całkowitego rozpuszczenia galaretek. Do jeżyn dodać jogurt oraz galaretki i zblendować. Łyżką nakładać do foremek i odstawić do całkowitego stężenia.
Smacznego życzę!