Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne, szybko znikają ze stołu :-)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 810
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3412
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 108
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 810
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3412
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 108
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Składniki
1. Mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier wymieszaj w misce. 2. Do pojemnika blendera włóż banany, olej oraz jajka. 3. Zblenduj razem. 4. Powstałą masę przełóż do miski, w której wcześniej przygotowane zostały suche składniki. 5. Całość wymieszaj łyżką tylko do połączenia składników. 6. Do foremek dawaj łyżkę ciasta, czekoladowe groszki i znowu ciasto. 7. Piecz 30 minut w temperaturze 180°C. 8. Upieczone muffinki udekoruj rozpuszczoną w mikrofali mleczną czekoladą z dodatkiem 1 łyżeczki kawy rozpuszczalnej. 9. Smacznego