Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i łatwe w przygotowaniu.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4876
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9432
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4876
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9432
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1404
Składniki
Utrzeć margarynę z jajkami. Dodać resztę składników , wymieszać aby powstało grudkowate ciasto. 3/4 szklanki mleka zagotować z cukrem. do 1/4 dodać mąki i kakao. wlać do gotującego się mleka. ostudzić. wypełniać foremki do 2/3 wysokości w następujący sposób: ciasto - budyń - ciasto. piec ok 20 minut w 180 st. wystudzone posypać cukrem pudrem.