Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i łatwe w przygotowaniu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki
Utrzeć margarynę z jajkami. Dodać resztę składników , wymieszać aby powstało grudkowate ciasto. 3/4 szklanki mleka zagotować z cukrem. do 1/4 dodać mąki i kakao. wlać do gotującego się mleka. ostudzić. wypełniać foremki do 2/3 wysokości w następujący sposób: ciasto - budyń - ciasto. piec ok 20 minut w 180 st. wystudzone posypać cukrem pudrem.