Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, puszyste i wilgotne muffiny ananasowo - kokosowe . Przepis jest szybki i łatwy do zrobienia, muffiny zawsze się udają i są przepyszne .
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1035
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 513
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666495
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1035
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 513
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666495
Składniki
W jednej misce mieszamy suche składniki mąkę , proszek , sodę , cukier i wiórki kokosowe . W drugiej misce mieszamy wszystkie mokre składniki jajka , olej , jogurt, syrop z ananasa i rum .
Suche składniki dodajemy do mokrych i mieszamy tylko do połączenia składników, na koniec dodajemy pokrojonego ananasa , mieszamy .
Papilotki napełniamy ciastem do 3/4 wysokości i posypujemy wiórkami kokosowymi . Pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 st. Smacznego .