Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, puszyste i wilgotne muffiny ananasowo - kokosowe . Przepis jest szybki i łatwy do zrobienia, muffiny zawsze się udają i są przepyszne .
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
W jednej misce mieszamy suche składniki mąkę , proszek , sodę , cukier i wiórki kokosowe . W drugiej misce mieszamy wszystkie mokre składniki jajka , olej , jogurt, syrop z ananasa i rum .
Suche składniki dodajemy do mokrych i mieszamy tylko do połączenia składników, na koniec dodajemy pokrojonego ananasa , mieszamy .
Papilotki napełniamy ciastem do 3/4 wysokości i posypujemy wiórkami kokosowymi . Pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 st. Smacznego .