Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja słodkich babeczek, tym razem z dodatkiem białej czekolady :) Polecam!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Mąkę wymieszać z cukrem i proszkiem do pieczenia. Dodać skórkę z cytryny i drobno pokrojoną czekoladę.
Jaja wymieszać z mlekiem. Do suchych składników przelać mokre i ręcznie wymieszać.
Ciasto przekładać do papilotek do 3/4 wysokości i posypać płatkami migdałowymi.
Piec w 200 stopniach przez ok. 20 min. Smacznego!