Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 380
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1965
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3923
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3813
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 380
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1965
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3923
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3813
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym
Następnie dodajemy jajko i dobrze ucieramy.
Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia oraz płatkami
Suche składniki mieszamy z utartą masą, dodajemy śmietanę i dokładnie mieszamy
Na końcu dodajemy jagody, lekko mieszamy. Foremki do muffinów napełniamy masą do wysokości 3/4. Pieczemy 25 minut w 180 stopniach.
Polecam foremkę do muffin, babeczki nie rozlewają się wtedy na boki :)