Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20648
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2369
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 74
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20648
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2369
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 74
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym
Następnie dodajemy jajko i dobrze ucieramy.
Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia oraz płatkami
Suche składniki mieszamy z utartą masą, dodajemy śmietanę i dokładnie mieszamy
Na końcu dodajemy jagody, lekko mieszamy. Foremki do muffinów napełniamy masą do wysokości 3/4. Pieczemy 25 minut w 180 stopniach.
Polecam foremkę do muffin, babeczki nie rozlewają się wtedy na boki :)