Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1270
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1270
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym
Następnie dodajemy jajko i dobrze ucieramy.
Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia oraz płatkami
Suche składniki mieszamy z utartą masą, dodajemy śmietanę i dokładnie mieszamy
Na końcu dodajemy jagody, lekko mieszamy. Foremki do muffinów napełniamy masą do wysokości 3/4. Pieczemy 25 minut w 180 stopniach.
Polecam foremkę do muffin, babeczki nie rozlewają się wtedy na boki :)