Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te mufinki zawsze wychodzą, mega szybkie do zrobienia. Doskonałe również w innej wersji z marmoladą :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3212
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3212
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
W osobnym naczyniu naszykować suche i mokre składniki. Mokre składniki dokładnie wymieszać i dodać do suchych Papierowe papilotki umieścić w foremkach do mufinek Nakładać ciasto do 3/4 wysokości Piec w temp. 200' - 22min.
Po wystudzeniu mufinek wydrążyć około łyżeczki ciasta Krem mascarpone: Schłodzoną śmietankę 30% ubić mikserem dodać serek mascarpone i kilka łyżek cukru pudru Do wystudzonych babeczek ułożyć kilka malin i przygotowany krem Na wierzch do ozdoby ułożyć malinki i posypać okruszkami ciasta * Smacznego :)