Do góry

Desery Przepis na:

Mugcake czekoladowe i orzechowe (babeczki z mikrofali)

Mugcake czekoladowe i orzechowe (babeczki z mikrofali)

Autor:

Przepisów i artykułów: 225 Ocena: 1465

Dodano:

Odsłon: 1860

Babeczki w 5 min!

Składniki

  • 50 g mąki (u mnie z brązowego ryżu)
  • 1 jajo
  • pół łyżeczki proszku do pieczenia
  • odrobina wody
  • 10 g orzechów włoskich wersja orzechowa
  • pół łyżeczki kakao wersja czekoladowa
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mąkę, jajo i proszek wymieszać i dolać odrobinę wody by masa zrobiła się lekko lejąca dodać orzechy/kakao i wymieszać.

  2. Powstałą masę przelać do kokilek i do mikrofali na 4 min

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń