Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niezawodne ciasto - murzynek! Pięknie wyrasta i zawsze się udaje. Przepis bardzo łatwy oraz ekspresowy w wykonaniu
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 184
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 184
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać za pomocą miksera. Następnie wyłożyć na blaszkę i piec w 180C bez termoobiegu, góra-dół przez ok 1 godzinę. A w zależności od piekarnika ciasto pieczemy do tzw. suchego patyczka.
Masło, cukier, kakao oraz mleko przełożyć do rondelka i podgrzewać aż wszystko się rozpuści a składniki ze sobą połączą. Ciasto po upieczeniu oblać polewą czekoladową a górę posypać wiórkami kokosowymi Smacznego!