Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto które pamiętam z dzieciństwa które królowało na stole w każdą niedzielę, pamiętam jak babcia piekła go w prodiżu, niezapomniany smak z dawnych, ciasto wychodzi świetne nawet bez użycia miksera.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 250
Polecam.
Odsłon: 737
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36247
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 408
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 250
Polecam.
Odsłon: 737
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36247
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 408
Składniki
Całe jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej , mleko, dżem a następnie mąkę przesianą z sodą, cynamonem i kakao. Całość dokładnie wymieszaj. Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.
Murzynka możesz również polać polewą czekoladową. Smacznego.