Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 191 Ocena: 2020
Dodano: 09.10.2019
Odsłon: 9643
> 6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Margarynę roztopić i wystudzić.
Składniki sypkie wsypać do miski. Wymieszać.
Dodać składniki mokre.
Zmiksować, żeby wszystko się połączyło.
Gotowe ciasto, przełożyć do tortownicy, wyłożonej papierem do pieczenia.
Boki tortownicy, wysmarować masłem lub margaryną i posypać bułką tartą.
Piec w temperaturze 180 stopni, 1 godzinę i 10 minut. Do suchego patyczka.
Przygotować polewę.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, razem ze śmietanką. Cały czas mieszając.
Gotową polewą, polać wystudzone ciasto.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

slodkisentyment 12 października 2019Zgłoś do usunięcia
Świetna wersja :) Super:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 09 października 2019Zgłoś do usunięcia
Pycha:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 09 października 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszności:)0 Kto głosował? | Odpowiedz