Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy go potrafi upiec.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 597
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 42
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 76
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 112
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 597
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 42
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 76
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 112
Składniki
Wykonanie: Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao. Banany rozgnieść widelcem. Masło utrzeć na puszystą masę z cukrem i szczyptą soli. Dodać jajka, mąkę z kakao i dokładnie zmiksować. Dodać banany i dokładnie wymieszać łyżką. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia , wylać ciasto, dokładnie wyrównać łyżką. Wstawić do piekarnika wcześniej nagrzanego do 170 stopni i piec przez godzinę.