Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy go potrafi upiec.
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 210
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 211
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7562
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 210
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 211
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7562
Składniki
Wykonanie: Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao. Banany rozgnieść widelcem. Masło utrzeć na puszystą masę z cukrem i szczyptą soli. Dodać jajka, mąkę z kakao i dokładnie zmiksować. Dodać banany i dokładnie wymieszać łyżką. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia , wylać ciasto, dokładnie wyrównać łyżką. Wstawić do piekarnika wcześniej nagrzanego do 170 stopni i piec przez godzinę.