Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasto na dziś jutro i pojutrze.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5384
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5384
Składniki
Margarynę, cukier, mleko i kakao podgrzać do całkowitego rozpuszczenia. Po wystudzeniu dodać mąkę, żółtka i proszek do pieczenia, wszystko wymieszać i dodać ubitą pianę z białek.
Przełożyć ciasto do formy i piec 50-60 min.w temp. 160 st. C. Po upieczeniu polać roztopioną czekoladą. Mi najbardziej smakuje gorzka czekolada podkreśla smak ciasta.