Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upalne dni dobrze zjeść coś dla ochłody. Mus prosto z lodówki będzie deserem, który sprawdzi się idealnie. Smaczny, słodki deser dla każdego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14342
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14342
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Składniki
Galaretkę rozpuszczamy w 250 ml wrzątku. Mieszamy, aż proszek się całkowicie rozpuści. Zostawiamy do wystygnięcia. Po wystygnięciu galaretkę możemy włożyć do lodówki, aby szybciej zaczęła tężeć
Brzoskwinie obieramy. Miąższ oddzielamy od pestki i miksujemy na mus
Mus łączymy z tężejącą galaretką i przelewamy do pucharków / słoiczków Odstawiamy do stężenia do lodówki
Śmietankę ubijamy z 1 łyżką cukru pudru na sztywno i dekorujemy nią górę deseru. Posypujemy startą czekoladą