Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki, aksamitny, orzeźwiający mus cytrynowy
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2160
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 69
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 103
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 177
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 182
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2160
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 69
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 103
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 177
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 182
Składniki
Zmiksować wszystkie składniki, odstawić na 5 min. Przelać przez sitko i wlać do posmarowanych tłuszczem kokilek. Wstawic do piekarnika nagrzanego do temp. 160 stopni na ok. 30 min. Wystudzić i schłodzić w lodówce kilka godz, najlepiej całą noc. można podawać oprószone cukrem pudrem. Smacznego :-)