Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki, aksamitny, orzeźwiający mus cytrynowy
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Zmiksować wszystkie składniki, odstawić na 5 min. Przelać przez sitko i wlać do posmarowanych tłuszczem kokilek. Wstawic do piekarnika nagrzanego do temp. 160 stopni na ok. 30 min. Wystudzić i schłodzić w lodówce kilka godz, najlepiej całą noc. można podawać oprószone cukrem pudrem. Smacznego :-)