Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowy, delikatny mus jabłkowo - bananowy. Dobrze schłodzony, orzeźwi nas w ciepłe dni równie dobrze jak lody.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10738
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6180
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13069
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4821
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10738
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6180
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13069
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4821
Składniki
Banany oraz jabłka* kroimy na mniejsze kawałki i przekładamy do rozdrabniacza. Pokrojone owoce skrapiamy sokiem z cytryny i miksujemy wszystko na jednolitą i gładką masę. * Jabłek nie obieramy ze skórki, gdyż pod nią znajduje się najwięcej wartości odżywczych. Gotowy mus dobrze schładzamy w lodówce i podajemy ze świeżymi listkami bazylii. Życzę smacznego! :)