Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny deser na gorące dni.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13250
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5011
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13250
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5011
Składniki
Płatki zalewamy i odstawiamy do ostygnięcia.
Twaróg, namoczone płatki i maliny (parę szt. sobie zostawcie na wierzch) blendujemy.
Przelewamy do kubeczka, dodajemy płatki migdałowe, resztę malin i zajadamy :)