Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze gofry na świecie, pyszne chrupiące.
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Jajka ubijamy razem z cukrem, solą oraz wanilią na puszystą masę. Ubijamy ok.10min. Do ubitej masy dodajemy olej oraz wodę. mąkę mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i porcjami dodajemy do masy cały czas mieszając. Masę nalewamy do gofrownicy i wypiekamy na złoto brązowy kolor. Upieczone gofry studzimy na kratce by zostały chrupiące. Ilość masy wystarcza na 8 gofrów.