Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze gofry na świecie, pyszne chrupiące.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10095
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2719
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1844
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 705
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3942
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10095
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2719
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1844
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 705
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3942
Składniki
Jajka ubijamy razem z cukrem, solą oraz wanilią na puszystą masę. Ubijamy ok.10min. Do ubitej masy dodajemy olej oraz wodę. mąkę mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i porcjami dodajemy do masy cały czas mieszając. Masę nalewamy do gofrownicy i wypiekamy na złoto brązowy kolor. Upieczone gofry studzimy na kratce by zostały chrupiące. Ilość masy wystarcza na 8 gofrów.