Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze gofry na świecie, pyszne chrupiące.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2240
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 413
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 829
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17331
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2240
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 413
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 829
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17331
Składniki
Jajka ubijamy razem z cukrem, solą oraz wanilią na puszystą masę. Ubijamy ok.10min. Do ubitej masy dodajemy olej oraz wodę. mąkę mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i porcjami dodajemy do masy cały czas mieszając. Masę nalewamy do gofrownicy i wypiekamy na złoto brązowy kolor. Upieczone gofry studzimy na kratce by zostały chrupiące. Ilość masy wystarcza na 8 gofrów.