Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezy te przygotowuje się bardzo szybko i łatwo. Wychodzą kruchutkie i delikatne jak chmurki. Nie są ciągnące i wilgotne w środku. Bardzo smaczne!
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17986
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 486
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 969
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7483
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8846
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17986
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 486
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 969
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7483
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8846
Składniki
Białka najpierw ubiłam na sztywną pianę (warto dodać szczyptę soli), a następnie stopniowo wsypywałam cukier i cały czas miksowałam. Najlepiej sprawdzi się cukier puder lub cukier drobny.
Powstałą masę przełożyłam do szprycki i wyciskałam beziki na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyłam do nagrzanego piekarnika do 150 stopni na 40 minut, a następnie zostawiłam w nim bezy do całkowitego wystygnięcia.