Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 47
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 151
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1214
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 488
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 47
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 151
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1214
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 488
Składniki
Do miski wsypujemy cukry oraz jajko. Całość miksujemy dodajemy szczyptę soli, wodę, mleko, mąkę partiami. Gdy wszystkie składniki się połączą dodajemy masło i ponowie krótko miksujemy. Smażymy jak standardowe naleśniki. Patelnie smarujmy odrobiną oleju. Podajemy z ulubionymi dodatkami. U mnie z twarogiem i podsmażone na maśle. Smacznego!