Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo kto nie lubi naleśników?
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
jajka ubić z cukrem na puszystą masę, dodać mąkę, mleko raz tyle wody aby masa ciasto było łatwe do rozlania. Smażyć naleśniki.
Banany rozgnieść blenderem i wymieszać z serkiem mascarpone. Gotowym musem nadziać naleśniki. Smacznego.