Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka:)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28651
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28651
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Składniki
Z mąki, mleka i jajek wyrabiamy ciasto. Smażymy naleśniki
Do twarogu dodajemy oba rodzaje cukru, żółtka i śmietanę jogurtową, mieszamy. Powstałą masę nakładamy na naleśniki i składamy w trójkąty.
Połowę truskawek / jagód mieszamy blenderem ze śmietaną kremówką i cukrem (do smaku). Resztę owoców dodajemy do polewy i mieszamy.
Naleśniki podsmażamy na maśle, wykładamy na talerze i polewamy polewą. Smacznego