Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka:)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Z mąki, mleka i jajek wyrabiamy ciasto. Smażymy naleśniki
Do twarogu dodajemy oba rodzaje cukru, żółtka i śmietanę jogurtową, mieszamy. Powstałą masę nakładamy na naleśniki i składamy w trójkąty.
Połowę truskawek / jagód mieszamy blenderem ze śmietaną kremówką i cukrem (do smaku). Resztę owoców dodajemy do polewy i mieszamy.
Naleśniki podsmażamy na maśle, wykładamy na talerze i polewamy polewą. Smacznego