Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że tu żaden komentarz nie jest potrzebny niebo w gębie po prostu :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7433
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2355
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7433
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2355
Składniki
Ser zagnieść dobrze widelcem lub przemielić jak kto woli ja zagniatałam, dodać jajko żółtko cukry zagniatając, sode zagniatając proszek do pieczenia mąkę przesiane wyrobić ciasto aby odchodziło od ręki ( w razie potrzeby dodać mąki).Rozwałkować ciasto na grubość pół cm, wygnieść szklanką a w środku kieliszkiem. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem. Mnie z tej porcji wyszło 34 oponki. Smacznego.