Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis, który nie może się nie udać.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2168
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 823
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2168
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 823
Składniki
Z podanych składników zarobić ciasto.
Ciasto rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm
Wyciąć koła szklanką, a w nich otwory kieliszkiem.
Rozgrzać dużą ilość oleju w rondlu.
Oponki wkładać na dobrze rozgrzany olej i smażyć z obu stron.
Gdy nabiorą złotego koloru wykładać na papierowy ręcznik.
Oponki posypać cukrem pudrem.