Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na prezent, ozdobę
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 12
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2220
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 242
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1542
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 12
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2220
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 242
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1542
Składniki
Słoiczki umyć, sparzyć wrzątkiem. Orzechy uprażyć na suchej patelni. Zdjąć z ognia gdy orzechy zaczną wydzielać swój zapach. Przełożyć do słoiczków.
Miód podgrzać, dodać cynamon, wymieszać i zalać nim orzechy. Słoiki zakręcić i zapasteryzować. Ostrożnie wyjąć z garnka i odstawić do góry dnem do następnego dnia. Produkt jest gotowy.