Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kwaskowaty w sam raz na upalne dni!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1646
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1646
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Składniki
Kiwi obieramy wrzucamy z sokiem do blendera. Miksujemy. Przekładamy do plastikowego pojemnika. Wkładamy do zamrażarki i co godzinę mieszamy. Mrozimy do uzyskania pożądanej konsystencji. :) [ u mnie odbywało się to ok 4 godzin.].