Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże sezonowe truskaweczki z jaglanką, to wspaniała propozycja na zimny deser w upalne dni
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Składniki
Płatki zalewamy wrzątkiem tak, aby przykryło wodą i odstawiamy na 20 min.
Banana kroimy w plastry, truskawki na pół.
Twaróg rozgniatamy widelcem (możecie dodać odrobinkę słodzika)
Przygotowane składniki układamy w naczynie według uznania.