Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże sezonowe truskaweczki z jaglanką, to wspaniała propozycja na zimny deser w upalne dni
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5746
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5715
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 242
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5746
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5715
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 242
Składniki
Płatki zalewamy wrzątkiem tak, aby przykryło wodą i odstawiamy na 20 min.
Banana kroimy w plastry, truskawki na pół.
Twaróg rozgniatamy widelcem (możecie dodać odrobinkę słodzika)
Przygotowane składniki układamy w naczynie według uznania.