Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże sezonowe truskaweczki z jaglanką, to wspaniała propozycja na zimny deser w upalne dni
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 527
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10622
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2732
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 527
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10622
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2732
Składniki
Płatki zalewamy wrzątkiem tak, aby przykryło wodą i odstawiamy na 20 min.
Banana kroimy w plastry, truskawki na pół.
Twaróg rozgniatamy widelcem (możecie dodać odrobinkę słodzika)
Przygotowane składniki układamy w naczynie według uznania.